26 March 2015

Judgment Roadie Sweater by Wildfox

Sweater - Wildfox        Shorts - One teaspoon      Tights - Nasty Gal     Shoes - JC lita 

Nappasin ittelleni Wildfoxilta tälläsen neuleen! Oon pidempään oottanu et saan näppeihini kyseisen firman paitulin, mutta oon oottanu sitä oikeeta mikä iskee muhun ja tää iski. Viralliselta nimeltään Judgment Roadie Sweater lensi jenkeistä suoraan mun kotiovelle vaan kolmessa päivässä, Dolls Kill toimitus pelas 5/5 niinkuin aina! Olisin halunnu enemmänki kamaa kyseisestä putiikista kerralla mutta inhoon tulleja.

Itessään neule on super mukava (lol miten tollanen lörppöneule vois ees olla epämukava) ja noiden ristikuvioiden sommittelu on lähellä täydellisyyttä. Omistan ihan liikaa risteillä varustettuja vaatekappaleita nykyään, mutta kai nyt yks tällänen vaaleempi versio menee aina. Laatukin vaikuttaa hyvältä, vähän pelkäsin kun kyse on höttösestä neulekankaasta, että alkaa neulokset irvistelemään heti, mutta tähän asti pysynyt tosi hyvänä. Oliskin kyllä vähän surullista jos tonhintanen vaatekappale hajois heti kättelyssä.

21 March 2015

My Victoria's Secret Body Mists

Kävin tänään hakemassa postipaketillisen kosmetiikkaa. Paketti sisälsi mm. Uuden Victorias Secretin body mistin. Näitähän ei suomesta saa ja netissä on tosi hankala shoppailla hajusteita, joita ei voi edes käydä tuoksuttelemassa missään kivijalkamyymälässä joten aattelin että voisin vähän kertoa näistä VS tuoksuista mitä itse omistan!

Oon yhden näistä tilannut NordicFeelin kautta, ja toimitus oli suht nopea ja hinta tais olla jopa halvempi kun mitä laivalla tai myymälässä. Muut oon pyytäny tuliaisiks kun joku on sattunut esim Ruotsiin menemään missä lähin Victorias Secret myymälä taitaa sijaita.

Victorias Secretillähän on melkeen jokasen tuoksun ympärillä koko setti vartalonhoitotuotteita, suihkugeeli, Body Lotion, käsivoide jne. Mutta ite tykkään eniten nimenomaan näistä Body Misteistä näitä on niin kiva suihkia ja ainesosana löytyy myös Aloe Veraa, mikä pitäis näissä suihkeissa olla sellanen mukana oleva hoitava ainesosa.


Pure seduction
red plum & freesia
Sellanen lämpimän kukkaisa tuoksu, tuntuu et tän tuoksu on kaikista hennoin, että vaikka kuinka suihkii niin tän haju katoaa aika nopeesti iholta. En oo kauheesti kerinnyt vielä käyttämään kuitenkaan, kun tää on se minkä tänään sain.

Love spell
cherry blossom & peach
Todella kukkainen, aavistuksen makea, tää on mun oma lemppari, ehkä johtuu siitä että tää oli mun ensimmäinen VS tuoksu ja käytin tätä todella paljon viime kesänä. Tykkään niin paljon kaikista kukkaistuoksuista (kirsikankukka on yks lemppareista) muutenkin, että ehkä sen takia tän kanssa klikkas noita muita enemmän. Tää tuoksu on munmielestä sellanen huumaavan raikkaan naisellinen.

Love Spell Bloom 
gardenia petals & berry blossom 
Tän makeus on pikkasen next level tosta Perus Love Spellistä, mutta kuitenkin raikas. Leikkisä ja vähän hedelmäinen.

Secret Charm 
honeysuckle & jasmine
Aika hento, sellanen hempeen tyttömäinen, söpö tuoksu. Tässä tuoksuu pikkasen sellanen veden raikkaus, jos silleen voi ees sanoa haha.

Sheer Love 
white cotton & pink lily
Mun aiemmin mainitsevat tuoksut on ollu tosi kukkaisia mut tää menee ton White cottonin puolelle enemänkin. Muut mun tuoksut on sellasia että kun niitä laittaa ne jää leijumaan silleen hennon kukkaisina ympärille mut tää on enemmän sellanen, että toi tuoksu jotenkin iskee päin naamaa kovemmin, ja on selkeesti vahvempi. Naisellinen tuoksu.

Yksi VS body mist minkä sain oli nimeltään Endless love, joka oli aika jännän tuoksunen, ehkä vähän lakritsimainen. Erillainen kun nää kaikki muut. Se on kylläkin annettu parempaan rakastavaan kotiin, kun ei oikeen ollut mun makuun. Aqua Kiss on myöskin yks mun lemppareista. Sellanen veden raikas tuoksu.

Oon näistä kaikista loppuenlopuks tykännyt tosi paljon :) Näissä on se kiva että näitä saa suihkia ja vaikka hukuttais ittensä tohon hajusteeseen, säilyy se keveänä ja haihtuu aika nopeesti pois. Mul on aina yks esimerkiks töissä mukana että välillä voi hakee vähän fiilisboostia parilla kukkasuihkeella, mutta ei kuitenkaan aiheuta työkavereille allergiakohtauksia. Näistä aika monesta on tehty myös EdT versiot, jos haluaa hajuveden lailla kestoa näiltä tuoksuilta, Mun siskolta löytyy toi Sheer Love EdT:nä ja se tuoksuu ihan samalle kun Body Mistikin, mutta kestää pidempään.

Mulla varmaan on seuraavana hankintalistalla Pear Glace ja Coconut Passion. Onko teillä kokemuksia Victorias Secretin tuoksuista? Jos on, kertokaa ihmeessä suosituksia!

16 March 2015

How to Become a Mermaid



Vähän pinkkeyttä jokasen maanantaipäivään olkaa hyvät! Mulle tuli pari ruusukruunua Roses & clementines nimiseltä putiikilta, mistä mulla onkin noita pantoja pari kappaletta ennestään. Toinen oli tällänen ihana vaaleenpunanen versio tosta sinisestä joka näkyy tossa headerissakin ja toinen on sitte valkonen ja vähän pienempi. En tiiä milloin kyllästyn näihin tai voiko näihin ees kyllästyä :D.. Oon kyllä semisti vihanen kyseiselle firmalle kun ne on pölliny niiden instagramiin luvatta KAKSI kuvaa täältä blogissa missä pidän niiden kukkakruunua (oon maininnu tästä aikasemminkin, mutku arg). >:(

Vaaleenpunaselta näyttää kovasti, mun tavotelook on sellanen urbaani merenneito niin tää vaaleenpunanen kyllä käy niin taikaponille kun merenneidollekkin oikeen loistavasti. Tein nyt nääkin hiukset itse kun meni taas totaalisen hermot Vaasan kampaamoihin, kun soitin yhteen ja kerroin et haluisin värjää pois mun vihreen letin, niin akka toisessa päässä rupes nauramaan mulle että "miks sulla vihreet hiukset on lololol". Luulin soittavani ns. värjäyksiin erikoistuneeseen kampaamoon, ja värispesialistikampaamot saa ottaa ihan ilosin mielin nauramatta vihreen hiusten värin vastaan tai sit en mene jumalauta.

Tota sukelluspukukangashametta oon ootellu pääseväni käyttämään, se on niin tuhdin olonen et näytän 5 kertaa leveemmältä ja oon vähän ujostellu sitä sen takia. Mut toi on ihana toi kelloefekti minkä se tekee, eikä näytäkään niin pahalta kun sen pukee korkojen kanssa :).

8 March 2015

Hangover shorts


Ahhh rakastan näitä shortseja, kyseessä on siis UNIFin Tie Dye Hangover shorts, nää oli loppukesästä mun ykköspöksytja nytkun shortsikelit alkaa koittaa pikkuhiljaa niin mylläsin nää kaapista ♥ ainoo vaan et oon kadottanu painoo sitte viimekesän niin noi on isot, jouduin kikkailee taakse kiristysosan et nää pysyy jalassa :D.

Mitä muuten tykkäätte uudesta ulkoasusta? Koitin saada tähän vähän sellasta yksinkertasuutta ja selkeyttä ja se onnistu imo ihan jepa. Tän ulkoasun idea on ollu mun päässä vuoden verran ja viimeviikolla yhtenä yönä ku en saanu unta pomppasin sängystä ja päätin ruveta koodaamaan.

1 March 2015

No more sleep


Vedin lettiin tollasta vihreetä systeemiä ensin vahingossa mut tykästyinki siihen joten hiukset on nyt ollu jossain suohirviön ja päärynäjätskin välissä. Pastellijutut pään värinä kutittelee muutenkin tällähetkellä normaalia enemmän.

Hylkäsin mulla pitkään vallinneen hopeen hiusvärin kun tajusin etten pysty Vaasasta käymään Helsingissä mun vakikampaajalla joka sai mun hiuksiin täydellisen hopeen/harmaan. Kävin täällä kerran kampaajalla ja en ollu hirveen vaikuttunu. Melko ylihintasta ja huonoo palvelua, Toki sekin oli vaan yks kokemus, ehkä kokeilen jossain muualla pian uusiks.

Vähän vaivaa ku ei tän vihreen kanssa on vaikee pukee mitään muuta ku musta-valkonen akselin vaatetusta, Oon ginasta pidempään tiiraillu tota keltasta neuletta, mut jotenki vihreen kanssa se saa mut lähinnä näyttää pääsiäistipulta.

Alkaa kevät herättää sitä kauan kadonnutta inspiraatioo bloggamisenki suhteen tässä, oon vaan  keskittyny muutaman kuukauden nyt duunin ohella täyspäiväseen nörtteilyyn. Ollaa kaveriporukalla vedetty vuoden alusta taas wowii, ja sain nostettuu mun elon lolis plattiin ♥ mua kiinnostais rupee striimaamaan mut harmittaa ku mun tänhetkinen kone ei pysty siihen :(