31 January 2014

tapettiitapettii t. tt


Helloooo aattelin tässä vähän bloggaa kun oon tt:n kämpällä "auttamassa"poikii tapetoinnissa :D todellisuushan on se etten suosiolla ees auta oikeesti, ku oon nii rähmäkäpälä tapetit olis varmaan väärtepäin jos mut päästettäis vauhtiin. Mut oon hengessä mukana ja katon lcs! Aapo näki myös tarpeelliseks kätkee tapetin alle viestin et oon käyny täällä haha.

Jouduin tänään aikasemmin käymään hautajaisissa, pistää joka kerta tollaset tilaisuudet aina miettimään omanki elämän tärkeysjärjestyksiä jne.



Scoresin kanssa elämäni ekan pentan Jinxillä! Good shit!

24 January 2014

wow much hair


Rohkaistuin trimmaamaan mun peruukin mitä jossain menneessä postauksessa oon vilauttanukin. Karvaa lähti ihan hirmusti ja muutenki tää on sellanen karvakasa et en tiiä mihin nää hiukset työntäis kun tää on käytössä : D... Ajatuksena olis myös lyhennellä tätä myös kun saan kaavailtuu miten leikkaan.

Peruukki on tilattu ebaystä, myyjää en enää saa mun ostoshistoriasta kaivettua, mutta chinamaililla toikin tuli !


Tääon niin pitkäki et vaikee saada kuvttua ite käsien varassa! Ps. en suosittele yhdistelmää piikkipaita + pitkä peruukki. Käytännöllisyys 0. Jää peruukki kii noihin piikkeihi ja sotkeutuu :D lol


Semmottii tällä kertaa, hittoku noi paukkupakkaset rajottaa kaikkien asujen ja kenkien etc käyttöö, ja itelläki täältä äitiltä sellanen matka junalle, että kun meen töihin että kyl se lämpimyys voittaa ulkonäköasiat siinä kohtaa. Mun tuleva ilta näyttää tältä:



Jonka jälkeen ehkäpä säntään yöhön. HEIPPAHEiii

13 January 2014

We could belong together


Pullover_________Link           Blouse (under)___Minimum           Necklace_______Zara              Skirt_______Srtadivarius
Hiho. Mun sisäinen harakka on keskittyny kultaan viimeaikoina, se ei vaan rauhotu, kultaa roikkuu kaulasta ja tollanen kultapulloveriki löyty ihan sattumalta.

Niinku näkyy oon kasvattanu bangsit pois. On niin ihanaa ku saa hiukset pois naamalta, kampauksii on helpompi tehä ku ei aina tarvi miettii et mihin tunkee otsakarvotuksen. Imo näytän kans vähän aikuisemmalta. (such adulthood much wow)

Oon inspiraaitokouristuksissa täällä, pakko vuodattaa sitä paperille :D cya all

5 January 2014

Cause I'm, I'm, I'm, I'm, A gypsy, a gypsy, a gypsy

Rose crown __ Roses and Clementines               Sweater_____ ZARA                Blouse_____Gina Tricot
Sunglasses___Bijou Birgitte           Top____Bershka         Shorts____One Teaspoon
Beanie____Ponkes             Shirt_______Stradivarius             Shorts_______One teaspoon
Kittyears___H&M                Sweater___ Gina                  Skirt_____Stradivarius  


Hellooo! Kävin ruskettumassa Teneriffan puolella tossa jouluna ja tässä vähän asusettiä sieltä. Pakko kyllä sanoa että jos aiotte kyseiselle saarelle niin yhtälö perhe + 2 viikkoa ei toimi, ottakaa ne kaverit mukaan ja nauttikaa ihmeessä euron tuopeista etc. Oon ollu kanariansaarilla pari kertaa aiemmin eikä kyseinen paikka oo suuremmin ikinä säväyttänyt turstirysämeiningin vuoks. Tulivuori oli siisti ja aina yhtä ihana Loro Park (papukaijapuisto, missä muitakin eläimiä) toki, mutta aika kävi pitkäks auringonoton ja shoppailun välissä. RUSKETUIN VIHDOINKIN. Oon ollu viimeks ehkä lapsena oikeesti _ruskettunut_. En oo silti ihan varma onko rusketus mun juttu vai ei.