27 June 2013

Robots Aren't the Problem: It's Us

HAY, tässä muutamat räpsyt tän päivän asusta ja naamasta:


USAMIMI_______Seppälä     BRACELETS____Ebay&H&M    NECKLACE____Gina Tricot  
SHIRT____GIna Tricot         DRESS___Zara



Toi paita+hame combo oli ihanan mukava, tosin loppupäivästä kun aurinko rupes paistamaan niin alko tulemaan vähän kuuma :/. Vierastan jotenkin tollasta mekko pitkän paidan alle-systeemiä, pelkään et se näyttäis jotenkin retkulta mut ainaki kauluspaidan kanssa näköjään toimi ihan kivasti! Tilasin ison läjän tollasia kultarannekoruja ihan pikkurahalla ebaystä :)Oon huomaamattani ruvennu harakoimaan kaiken maailman koruja ittelleni viimeaikoina, vaikken ikinä ennen oo niistä kummosemmin välittäny.

Itseasiassa mun koruhamstraus sai järkyn takaiskun tossa viimeviikolla, kun ostelin n. 50 eurolla koruja, jätin ne pussiin hengailemaan ja odottelemaan ensimmäistä käyttöä. Tein vaatekaappisiivouksen ja sieltä irtos pari jätesäkillistä poisheitettäviä vaatteita, niin jotenkin mun vastaostetut korut oletettavasti sekottu niiden vaatesäkkien kanssa, ja en vaateinventaarion jälkeen oo löytäny niitä koruja _mistään__. FGFHDGS en mun on ihan pakko avautua tästä koska oli niin traumaattinen kokemus huomata yhtäkkiä heittäneensä vahingossa "rahaa roskiin" ÄÄÄÄ.

... Tän lisäks vielä pidin mun pidennysten kanssa pienen värjäyssession ja no... se ei päättyny odotetulla tavalla ja tuloksena mulla oli nippu laikukasta käyttökelvotonta karvaa! --- :D ei menny taas ihan niinku leffoissa. En voi kyllä ku jälkeenpäin nauraa tälle tohelointiepisodille. No, koruja saa lisää kaupasta, ja pidennyksiä voi tilata suoraan kotiin.

Onneks sentään karma koittaa korvata tätä asiaa mulle kun eilen sain asiakkaalta töissä ruusukimpun ja ihanat ystävät yllättää pitkän työpäivän jälkeen ja hakee mut rannalle!

Mulla on kyllä taas vuoden haasteellisemmat viikot edessä, kun joku on päättänyt, että meitsi on kykeneväinen ottamaan hetken vastuun meidän pisteestä esimiehen lomallaillessa :)... Joten oon aika kiireinen töiden kanssa, mutta yritän pitää postaustahtia yllä!

24 June 2013

Never come down

JUHANNUS OLI AIVAN JÄRISYTTÄVÄ! Suunnistettiin Aapon luokse Korsoon jossa sitten juhlistettiin maagista keskikesän juhlaa asiaankuuluvalla tavalla elikkä grillaten ja tottakai korjattiin nestetasapainoa kohilleen. Pelattiin pingistä, löysin ittelleni sammakkoprinssin, chillattiin katolla (lapset älkää tehkö tätä kotona), tanssittiin, saunottiin ja riehuttiin niin paljon kun ihmiskeho vaan sietää. Mulla on kamera täynnä ikimuistosia kuvia ja tutustuin mahtaviin uusiin ihmisiin!

 

HEADBAND_____Diy         GLASSES_____Bijou Birgitte       BRACELETS___Ebay & H&M      
DRESS____Only           SHOES________H&M
Pikkuhiljaa on kroppakin palautunu tostaki suorituksesta! Huh. Toivottavasti teilläkin on ollu oikeen reteet juhannusmeiningit :)!

10 June 2013

Hairbuns with flowers !

Tänään oli täydellinen päivä virittää himotut hiuspallot tulille, ja hiuskriiseillessä törkkäsin päähän noi joskus maaliskuussa lilahtaviks värjätyt pidennyssuikaleet, joidenka piti tulla mun samanvärisen pään jatkeeks. Olo on ku kalalla kuivalla maalla ton pelkän blondin, "normaalin" värin kanssa. :/..

 

Hiuspullien kiertämisessä oli kyllä omat kikkansa, kun en mistään tuoriaalista tajunnut kattoa joten tein tollaset sotukupallot! Miltäs näyttää? (värilliset pidennykset haluu vähän kurkkii tuolta väliköstä, yup)

Loman viimesenä päivänä en oo saavuttanukkaan mitään muuta ihmeellisempää. Paitsi oon tietenkin koittanu selvittää tietäni lolimestariks ja harrastanut pientä alennusmyynneissä pläräämistä >:)!

9 June 2013

You'll see more with your eyes closed


Hi hiyy, tässäpä pari kuvaa asusta missä viiletin elen:

 

Oikeestaan mulla ei ollu aikeissa pukea mitään punasta tän asun kanssa, vaan korot ja heinähattu, mutta toissapäiväsellä yöseikkailulla nyrjäytin jalan kuitekin hassusti ja se on turvonnu, enkä pysty kävelemään kunnolla, joten en saanu mitään mun korkeekorkosista kengistä jalkaan. Töpsöttelin noissa consseissa sitten, ja vetäsin päähän aika rutiinilla samanvärisen bandanan : D.


BANDANA___???        SUNGLASSES___Bijou Birgitte         BRACELETS___H&M+Gina Tricot
NECKLACE___Pumpkin Soup        SHIRT___Cubus        DRESS___Monki 


Noi pyöreet lasit on törkeen siistit, lovelove, oon ettiny pitkään pyöreitä laseja jotka sopis mun nassuun, kun se on vähän kulmikas niin liian pienet pyöreet lasit saa mut näyttää tosi hassulta :D, mut noi oli NIIIN ku tehty mulle

8 June 2013

Still doing everything we want

Moikkamoi! Mulla on ollu isoja vaikeuksia tuottaa postausta, ei siks että ei olis mitään postattavaa, tai en ehtis, tai muuta vastaavaa, vaan kaikkea siistiä tapahtuu ihan jatkuvalla syötöllä, et en oikeen osaa valita mistä postaan ja mistä en, joten tajunnanvirtana koneella muhivia kuvia INCOMING ;

 

Shirt__H&M      Shorts___Gina Tricot     Bag__Friis&Co    
Barcelets___H&M+Gina Tricot      Headband____Pumpkin Soup
Shirt____Monki        Dress____Ebay        Shoes___H&M     Headband____Diy
Huh tuntupas hyvältä saada puserretua nää kuvat pois alta! En oo kyllä kameraa jaksanut melkein minnekkään nyt raahta kun tuntuu et on muutenki laukussa kilokaupalla kamaa ainaku lähtee johonki :D..

Elisiis oon käyny Risteilyllä Helsingin edustalla, Miran ylppäreissä, Rannalla pariin otteeseen, ottanu joka päivä aurinkoa sellasen terveen rusketuksen toivosssa ja tuntuu et näytän talkkimeressä uineelta vielkin D:. Pellolla kävin pomppimassa kun kävin porukoilla vahtimassa siskoa ja veljeä, väänsin Eemelille mansikkakakun synttäreiks (tuli muuten ihmiskunnan historian rumin kakku), Pelannu lolia (mun uusin urasuunnitelma on alkaa prololittajaks :D), Suunnitellu tuhannesti kaikkee diy shittiä ja käyny terdellä kesäänkuuluvasti tottakai.

Linnanmäelläkin tullu vähän pyörittyä, toi tähtikuva siis on uudistetun kummitusjunan sisältä. Ei uus versio kyllä vetäny vertoja sille vanhalle kunnon kummitusjunalle :/. Suuntaan kylläki lintsille huomenna uusiks Eemelin ja sisarusten kanssa, kun vanhemmilla on töidenkautta yksityistilaisuuksia niin päästään ilman maksua. Huomasin viimeks, että oon vissin oikeesti tulossa vanhaks ku lintsin laitteissa tulee paha olo D::....

Oon ollu siis koko tän viikon vapaalla, ja oon pääasiassa keskittyny auringonottoon ja kavereiden kanssa hengailuun. Torstaina tuli tehtyä huikee yöseikkailu Helsingin keskustassa, ja käytiin mm. uimassa hietsussa ilman uimakamoja : D. Ahhhh kuinka ihana kesäfiilis, just sellanen että tehdään mitä huvittaa ja mietitään vasta sen jälkeen!!