24 May 2013

preciosocrediticio

DRESS _Kling      BOW&CROSS _Glitter     PLATFORMS_Andiamo
Kauhuinspiraatiovuodatusta. Hauskoja kuvia oli tehä, en tiiä tuleeko teille yhtään creepyviboja noista parista ensimmäisestä, mutta yritystä sinne suuntaan ainakin oli. Toki noi olis voinu vetää vielä överimmäks, mutta halusin sellasta pientä tyylittelyä tollasen aika söpön asukokonaisuuden seuraksi. (ja joo jos ei näy niin tossa tokavikassa kuvassa mun vasemmalla kädellä on etana ♥)

Oon käyny aika ahkerasti uimassa nyt pari viikkoa (joka arkipäivä) ja oon jotenkin niin vihoissa kun en tänään kerkeä altaaseen. Siis en siitä ite uimissuorituksen puutteesta, vaan tuntuu, että saan purettua kaikkea ärsytystä ja stressiä niin hyvin veden kauhomiseen. Hienosti saa parisataa metriä venytettyä uintimatkaa jonkun ärsyttävän ihmisen naama mielessä. : D.

Onneks saan tosiaan kanavoitua uimiseen kaikkea negatiivista settiä mikä päässä pyörii, koska oon kiinnittäny viimeaikoina huomiota ihmisten valitukseen. Siis siihen ainaiseen valittamiseen. "miks tää on tehny näin ja miks tätä ei oo laitettu noin". Mitättömistä aiheista jatkuva valitus myrkyttää ilmapiirin niin turhautuneeks ja vaikeeks välillä...

Mielummin ite ainakin pidän turpani kiinni jos ei ole muutakuin negatiivista sanottavaa.

19 May 2013

Pumpkin Soup Lilac floral Headband










Oon aivan rakastunu Pumpkin Soupin kukkapantoihin! Satuin huomaamaan Pumpkin Soupin fb-sivulla tarjouksen näistä uusista pannoista ja sain haalittua 4 punnalla tän kyseisen yksilön. Koska mulla on ollu määränpäänä saada hopeenharmahtavat hiukset jo jonkun aikaa, aattelin että liila toimis mahtavasti harmaan kanssa, ja en ollu väärässä. Näitä olis myös saanut mm. Sekavärisenä, vaaleenpunasena ja sinisenä.





Pakko kyllä myöntää että tämmonen vaahtomuovimainen materiaali näyttää jotenki herkullisemmalta kun tekokukat esim. tossä mun DIY kukkapannassa (tossa alhaalla), ja tykkään siitä kun tässa Pumpkin Soupin versiossa noi jotenki tulee ulos tuolta hiuksista, niin toi näyttää sellaselta kukkaiskruunulta!


JAAAA tässä asu minkä tänään puin ton kukkapannan kanssa :) Ulkona on jo ibizakelit joten monia asukerroksia en jaksanut pukea, mutta koitin sitte heittää koruja mm. jalkaan, että sais jonkunlaisia yksityiskohtia tehtyä:





Siivosin hiukan mun blogista tekstejä (noin parin vuoden ajalta) koska koin, että niillä ei oo enää mitään tekemistä sen kanssa että minkälainen blogi tää on nyt. Tai kyllä ne on vielä ihan muistojen takia säilössä mulla, mut en usko että mun lukijoita kiinnostaa mm. minkälainen koulupäivä mulla on ollu joskus vuonna 2010 : D!

11 May 2013

Moi oon Emma ja mul on hattu

Hattu Monki - Paita Second Hand - Sukkikset H&M - Shortsit Crocker
Elikkä tämmösiä tänään! Eilen oltiin yllättäen ihan Korsossa asti geimeissä, josta johtuen mun väsyny pää on aivan tyhjä enkä pysty tuottamaan mitään järkevää tekstiä. Eli suosiolla jätän tän tähän, väännän kanatortillat ja pelaan lolia tässä ootellessa, että Ville päätyy chillaamaan mestoille! :)

10 May 2013

Remington s6500 Sleek & Curl

Moiiiikku! Sijotin tossa viimeviikolla uuteen mutoilurautaan, ja haluan jakaa teidänkin kanssa infot kyseisestä vempulasta. Kyseessä on Remingtonin malli, s6500 jolla on myös lisänimi Sleek & Curl. 

Mulla oli mielessä alunperin  GHD:n ja Cloud Ninen muotoiluraudat, mutta piheys voitti tässä asiassa : D. Oon myös aina käyttänyt Remingtonin suoristusrautoja ja kihartimia, joten merkki on myös käytössä todettu hyväks ja kestäväks !

Hinta tälle raudalle on se 50 euroa sellaisella hätäisellä vilkaisulla verkkokaupoista. Itse ostin tämän neljällä kympillä ihan Anttilasta, kun tarjous sopivasti sattui kohille. Eli keskihintatasoinen suoristusrauta kyseessä siis, mutta kaikki tärkeimmät ominaisuudet laitteesta löytyy:

1. Levypinta-ala on isompi kun suoristusraudoissa mitä itse oon aiemmin käyttänyt. Pituutta niillä on 11 cm, ja tää isot levyt nopeuttaa niin uskomattoman paljon aamuista säätämistä hiusten kanssa. Tosin tän takia raudalla ei voi ehkä niin paljon hifistellä pieniä yksityiskohtia (mitä tuskin ihan normaalikäytössä tarvitsee), mutta itellä sihen tarkotukseen sitten löytyy minisuoristin

2. Näyttö josta näkee missä asteissa mennään :) itse oon tottunu käyttämään näytöllistä suoristusrautaa, niin tykkään suoristella niin, että tiiän minkä lämpöinen rauta on.

3. Lämmönsäätö Joudun ise säätämään suoristimen johonkin 190-200 taajuudelle että saan suoristettua mun pörrökasan. Suoristin lämpenee 230 asteiseksi, mutta mitä alhasemmalla lämmöllä saa haluttua tulosta niin sen parempi! Lämpötilan mikä sopii omille hiuksille saa tietää ihan kokeilemalla, mutta ihan normaalit, suht suorat eikä hirveen kärsineet hiukset omaavien ihmisten pitäis pärjätä alle 180 asteella.

4. Pyörivä Johto, 2m sopivankokoinen johto ja toi pyörivyys vähentää sen johdon kanssa tappelua ihan itse actionissa.

5. Automaattinen virrankatkaisu .... Koska stressaan aina ku lähen kotoa, että jääkö se suoristusrauta päälle vai ei, niin mulle automaattisella virrankatkasulla varusteltu suoristusrauta pakkojuttu.


Paketissa tuli myös mukana lämpöpussi (ruma sellanen) ja opetus dvd. Pakko kyl sanoa että se opetusdvd oli kauheinta schaisseä mitä oon vähään aikaan mihinkään levylle tallennettuna nähnyt : DD. Kihara/suorahiuksiset naiset hyppii ruudulla esittelemässä niiden hiuksia, mut se ite opetusosuus oli niin olematon että jos oikeesti haluu opetella hiuksiansa värkkäämään, niin kannattaa alottaa sillä että pistää sen dvd:n sirkkeliin.

En kyllä tiedä mistä rauta on saanut ton "curl" ekstranimen, kun ei tässä mitään spessua oo sitä kiharrusta helpottamaan, mutta ihan hyvin kiharatkin onnistui:



Ja tässä vielä suoristettu pää, vaikkei mun hamppuletti ihan päästä oikeuksiinsa nättiä suoristusjälkeä:

Todella tyytyväinen oon ollu tähän, ja oon ehdottomasti sitä mieltä et noi kaikki ominaisuudet mitä tässä on, on tarpeellisia ja todellakin sijoittamisen arvoisia (jos vertaa johonkin babylissin 20 euron kapulaan) !

7 May 2013

Glitterhaul + ekat kesäfiilailut


Ostin sitten ensimmäisen statement koruni ikinä! Jotenkin koin vastustamatonta tarvetta änkeä se kauluksen alle : D. Ja kuinka rakastankaan sitä, uh mikä koru. Huulipunana komeilee Lumenen huulipunasävy Nights.

Toinen koru minkä ostin ton statement korun yhteydessä on tällänen risti, Pitkään mietin tämän vähän tummemman sävysen ja vaalean ristin välillä glitterissä, myyjän kanssa tuli kanssa juteltua paljon ja selvis että hän on itsekin miettinyt jo kauan kumman ottaisi, mutta onneks sitten kuitenkin uskals sanoa että tää on enemmän mun tyylinen. Oon kyllä tyytyväinen tähän valintaan, oli muuten ihana pirsakka myyjätyttö Citycenterissä kun meikä darrahaamuna haluu vaan liukua kauppoihin ja tuhlata rahaa, niin piristi kummasti päivää! : D 

Juurikin sunnuntaina oli Citycenterin glitterissä ota 3 maksa kaksi päivä joten otin vielä mukaani ilmaseksi sitten tälläset korvakorut (mun pitäis alkaa saamaan glitteriltä jotain rahaa ku mainitsen joka postauksessa kyseisen putiikin :D):

 

Usamimi Seppälä - Hame Monki - Paita Monki - Alustoppi Gina Tricot - Koru Glitter - Kengät Jeffrey Campbell
Toi ___ mekko--... Kävin lääppimässä sitä ainossa jäljellä olevassa Koossa, XS:ssä Forumin monkissa aikoja sitten, ja totesin, että ei, ei tuu menemään päälle. Suruisana poistuin kaupassa, ja juurikin sunnuntaina sitten pujahdin Aleksanterinkadun monkiin ja satuin löytämään M koon, vielä ihan alelapulla varustettuna. !

Ja näillä meizingeillä siis tänään kävin avaamassa terdekauden. Wohoa, tuntu ihan että olis ollu ulkomailla kun toi kolttu päällä aurinkolasit naamalla siemailin siideriä suorassa auringonpaisteessa. Eli grillikausi avattu, terdekausi avattu, enää kesän ensimmäinen jätski puuttuu!