31 March 2013

Pääsiäisupdate∇

Meil on tapana pitkäperjantaina syödä koko perheen kesken ja muutenkin viettää yhteistä aikaa, vähän niinku jouluna :) Äiti oli tehny taas uskomattomat ruuat ja päivävisiitti veny iltaan asti :D! Asustin itteni perjantaina vaaleeseen ja nudeen:

Ruoka oli hyvää (ja nättiä):
tällasen kimpun tein äidille : D hintaa tuli joku about 3e mitä noi tulppaanit makso, kaikki muu on mun ite kyhäämää lähes nollabudjetilla!:

Lauantai sitten menikin töissä, diilasin ruokaa jopa Markus Pöyhöselle! jeejee. : D

Sunnuntaina koko päivä meni Eemelin sukulaisten puolella, tän näkösenä:


 pääsiäinen oli hyvin MUNARIKAS, oh yes :

Tiiän että jotkut on vetäny lonkkaa torstaista asti hyvillä mielen 4 päivän putki kiikarissa mut ite pääsen nyt vasta *k tshhhh* avaamaan hanat ja oikeesti ottaa rennosti. Ohjelmassa mm.


Leppoisaa pääsiäisenjatkoa kaikille : )!

30 March 2013

Kysymyshaaste


Jee vähänkö siistiä, mut haastettiin kysymyshaasteeseen :D! Oon fuck the police ja tosi lame enkä haasta ketään, mutta haluun kuitenkin vastailla. Just täytin siskon ystäväkirjaaki ihan sen vuoks et voisin vastailla johonki "tyhjänpäiväseen" se on vaa superletkeetä ajanvietettä!

11 asiaa minusta

1. Oon ihan jäätävä sählääjä : D ja saan aika paljon osakseni "lol emma sählää" läppää. Hosun vaan niin vauhdilla ku teen jotain/koitan tehä montaa asiaa samaan aikaan niin sähläyksen määrä on yli 9000

2. Mun kiltteys saa mut välillä tosi huonoihin tilanteisiin, ja olin yhessä vaiheessa armottomassa työkierteessä koska en vaan osaa sanoo ei jos joku on "pulassa".

3. En koskaan onnistu mun leipomissa jutuissa. Joku menee aina pieleen. 1 kohta selittää aika paljon. Mut viimeviikolla tein aika isoja ihanii perussämpylöitä mitkä jopa onnistu!

4. ..-Rakastan leipäkoneleipää. Mikään ei oo täydellisempää ku aamuks ajastettu leipäkoneleipä, kun herää mussuttamaan sitä vastaleivottuu lämmintä ihanaa pullaisaa höttöleipää : D!

5. Oon ollu musiikkiluokalla ja tehny levyn myös! (en osaa kyl enää oikeen laulaa tai mitään, mut osaan aika hyvin esimerkiks musiikin teoriaa)

6.  Mul on kädet aina täynnä kaikenmaailman veitsenjälkiä. kohta 1. + työ mitä tehään veitsillä/veitsien ympäröimänä = ei hyvä.

7. En osaa päättää onko mun lempieläin sammakko vai rotta

8. Kuuntelen pääosin kaikenlaista elektronista musiikkia, poppia ja muutenkin aika kevyttä musiikkia, sellast kivaa ja menevää, mut mun ultimaattisen paras lempparibändi ikinä soittaa metallia. ?! fuck logic

9. Hajuaisti on mulle tosi tosi tärkee aisti. Sanokaa et oon hullu, mun mun on pakko mm. nuuhkasta vaatteita mitä oon ostamassa : D nuuhkin aika usein kaikkee (moni ei ees huomaa) teen tosi paljon päättelyitä ja valintoja hajuaistin perusteella. Haistan heti jos joku on vaihtanu hajuvettä jne. Moni ei ees tiiä, että esimerkiks mun ja Eemelin juttu lähti nuuhkasusta!

10. Tykkään scifistä, pidän astrologiasta ja haaveilen pääseväni joskus avaruustutkijaks. Rakastan tähtiä ja galakseja ja kaikkee sellasta! ( star wars on kaupallista paskaa >: ((( )

11. Mulla on aina pakollinen tarve päästä kattoo kauhuleffoja, mut oon aina ihan traumatisoitunu niiden jälkeen ja pidän puolet leffasta kädet silmillä ja kysyn et mitä tapahtuu : D..... sense.



1. Henkilö jota ihailet ?
Onks liian klisee sanoo et Äiti? : D
2. Jos saisit elää elämästäsi yhden päivän uudestaan, mikä se olisi ja miksi ?
En kyl haluis elää, koska sen jälkeen se päivä ei enää olis mun muistoissa välttämättä niin siisti!
3. Miksi aloitit blogin ?
Koska tunsin aivan pakottavaa tarvetta tunkee mun aivopieruja johonkin :)
4. Mitä päivää odotat tällä hetkellä eniten ?
Sitä päivää kun saan paperit koulusta vihdoin kouraan :D .. ja ajokortin..
5. Oletko tyytyväinen elämääsi ?
Suurimmilta osin joo, tai en oikeen tiedä mihin olisin epätyytyväinenkään. Kaikki on aika mahtavaa loppuenlopuks ajateltuna, vaikka välllä tulee tottakai huonompia hetkiä, mut ne sitten taas tekee hyvistä hetkistä parempia. Rahaa vois olla enemmän !
6. Ensimmäinen ihastuksesi ?
Varmaan päiväkodissa, tais olla pojan nimi Roni :D. Pussailtiinki lumilinnassa!! : D
7. Millainen on sinun mielestäsi ihanne ystävä ?
Siis sellaset ystävät on niin ihania, ei oo väliä paljonko siitä esimerkiks on kun on viimeks nähny, mut silti voi "jatkaa siitä mihin viimeks jäätiin" tai tuntuu et ei oo ollukkaan erossa. Mulla on aika vaikee ajottaa elämää silleen et näkisin tosi tosi usein mun kavereita, niin tää on tosi tärkeetä.
8. Jos voisit muuttaa ikäsii, muuttaisitko ja jos muuttaisit minkä ikäinen haluaisit olla ?
En muuttais.
9. Laulatko tai puhutko usein yksinäsi ?
Laulan ja tanssin, en kyl koskaan puhu.
10. Kuinka pitkä matka sinulla on parhaan ystäväsi luo ?
Aika monta kymmentä kilometriä!
11. Ala-asteen parasystäväsi ?
JANNI! Mun bestis ehdottomasti ala-asteella.

27 March 2013

Puuteria






Testailin vähän alaripsiä (sentakia eripariset :D) ja löysin myös H&M alesta tollasen söpön vaaleenliilan rusetin ja siihen matchaavan läpinäkyvän käsikorun (vaikka shoppailuseuran mielestä molemmat oli ällöjä :D) ! Behold, kunhan mun seuraavat kiinapaketit saapuu niin saan vihdoin tehtyä laajan esittelyn noista RÄPSYTTIMISTÄ :)

24 March 2013

Domo arigato MR. Roboto

MMoi. Meillä oli Elinan kanssa suunnitelmana mennä kirppikselle tänään, ja päätettin että parhaiten me päästään sinne kirppikselle niin, että Elina tulee meille yötä, chillaillaan illalla, syödään iso aamupala ja reippaillaan aamulla kirppistelemään.


Illasta tuli aika menevä kun porukkaa tuli meille istumaan iltaa, ja pitkäks se sit venykin yllättäen : D... Ehkä ihan hyvä ettei mulla oo illasta oikeestaan muita kuvia kun tää. ! oiii mun ja Elinan hiukset matchaa niin kivasti : D

Aamulla kuitenkin pienessä darranpoikasessa saatiin homma startattua ja kierrettiin jäähallin kirppis, ja saalis näytti tältä:
Shortsit Stradivarius, Paita Weekday, Kukkarusetin merkistä en osaa sanoa, parikymmentä pokemonkorttia kokoelmiin ja AIVAN MAHTAVA ROBOTTI :D:D nää lähti mukaan n. 10 eurolla.

Pokemonkortit oli tosi tosi kiva yllätys mitkä bongasin vähän ennenkun lähettiin ja sain mun kokoelman aukkoja täyteltyä vähän :)! 

Mutta toi robotti::


 Pääs näkemään maailmaa mun laukun päällä kun se ei mahtunu sisälle :D:D AWWW TOI ON NIIN IHANA. Rakastuin siihen heti kun näin sen : D siinä on ilmeisesti paikka jonkulaiselle robotin ohjaajalle tossa keskellä ja siitä varmaan puuttuu pari osaa noista käsistä. Yleensä mietin tarkkaan mitä teen tavaroilla mitä kirppikseltä ostan, koska en haluu vuoria tavaraa millä en tee mitään, mut tän kutsua en voinu vaan vastustaa :D:D


Sijotin sen sitten vartioimaan pelihyllyä : D .... Kaikenkaikkiaan hyvin tuottoisa reissu!

(käytiin kanssa tarkistamassa Bloggaajien muotikirppis Forumissa ja sinne oli aivan älyttömät jonot :D:... käytiin sitten vetämässä picnicissä safkat ja palattiin takas kattomaan, niin jono oli kadonnu, mut pakko sanoo että koko kirppis oli sellanen ahistava kolo missä just just mahtu liikkumaan ja just tosta ahtaudesta johtuen varmaan ei löytöjäkään tullu tehtyä. Hyvä kirppisidea kärsi paljon tilanpuutteesta :/)

20 March 2013

Lacey Lovin


Sain eilen osan mun ebaysta tilaamista ripsistä (niitä on tulossa viel tonneittain, kerron niistä kun saan loputkin!), joten päätin kokeilla niitä ruskeiden piilareiden kanssa ja sit viel innostuin tatskaa itteleni tollasen Love kertakäyttötatuoinnin. Wtf en tiiä mikskä noita pitäis kutsuu, kertakäyttötatuointi ei tunnu oikeelta sanalta : D... Noita tatskoja sai Ginasta muutama kuukaus sitten, nyt harmittaa kun ostin vaan yhen levyn erilaisii tatskoja koska noihan on aika siistejä!



Paita ebay - vyö Spiritstore - hame Zara - Sukkikset Lindex

Tässä näkyy paremmin noi piilarit, näytän niin pelottavalta noiden kanssa, apua : D jos saisin valita ittelleni silmienvärin ni se olis kyllä ehdottomasti ruskee. Noi cyberin piilarit ostin lievittämään vihreesilmäsyyden tuskia, mut ne vaan näyttää niin jotenki häiritsevän epäaidoilta, et en jaksa laittaa niitä usein. Toi kaulakoru on oikeesti käsikoru mut tajusin et se on sen verran iso et sen saa kaulaanki laitettua. Fiksuutta.

Oon tänään muuten vaan rentoillu ja koittanu ottaa lepiä kuuden päivän melkorankan työputken jälkeen, ja kohta pitääki jo mennä nukkumaan että pystyn herää siinä puol 5 aikaan jatkamaan rahantekoa :).

derpdurr moikkamoi!

19 March 2013

Flowerfluffy

Selvisin justiinsa parin tunnin talon rapussa jumittamisesta kun unohin avaimet kotiin. Oikeesti, miks aina kaikki huono tuuri käy just samaan aikaan? Tottakai mulla oli akku myös loppu, enkä viittinyt rupee pimpottelemaan naapureiden ovikelloja 10 jälkeen illalla. Onneks sit yks naapuri sattu menemään koiran kanssa lenkille ja ystävällisesti lainas puhelintaan et sain hälytettyä avaimet paikalle :D! Mut, poikkeuksellista nykyihmisen elämässä et joutuu oikeesti vaan pelkästään odottamaan tunteja, ilman kännykkää jne. Onneks meijän rappukäytävässä on lämmin kuitenki, ettei miinusasteissa joutunu tärisemään :).


Pääsimpäs vähän namuttelemaan Litoja tänään, vaikka työvaatteissa oikeestaan tääkin päivä meni :)


Usamimi Seppälä - Paita H&M - Hame Ebay - Leggingsit Zoey M - Kengät Jeffrey Campbell

Huomasin lauantaina, kun vein siskon Leffaan (Mahtava Oz), että noi litat ei tositoimissa ihan ollu sopivan muotoset mun lapiojaloille sivusuunnassa, ja jouduin vähän muotouttamaan niitä lämmön avulla paremmin istuviks. Onneks noiden materiaali on kuitenki nahka, joka vähän elää ja on muokattavissa! Ooaah, en oo ikinä ollu näin rakastunu yksiinkään kenkiin

Meen latailee akut (omat ja puhelimen : D) huomista päivää varten, öitä!

14 March 2013

OMG LITAS

Oon koko viikon odottanu tulisilla hiilillä yhtä pakettia:


LITAT AWWWW YEAH : DDDDDDDDDD





AAA oon niiin onnellinen! Soitin Eemelille päivällä kotiin että "tuliks ilmotus postissa että mun paketti olis tullu?!!" ja sain kieltävän vastauksen.

Rullailin koulussa ja töissä ihan normisti ja tulin kotiin, aloin tyhjentämään kauppakasseja ja Eemeli tokas "joo tota, se myyjä laitto huuto.netissä viestii et maksu ei oo vielkään tullu sen tilille, laitoin varmaan väärän tilinumeron siihen maksuun tai jotain..." Olin ihan "OMG EI SINNE MENI 150e FGDHDGSGSG" ja valmistauduin itkupotkuraivareihin kunnes herra sitten kaivo jostain piilostaan Jeffrey Campbellin kenkälaatikon ja sekosin täysin! Mua on kyllä helppo huijata : D...

Anyway oon musta tuntuu et mun elämä olis parantunu parissa sekunnissa vähintään kolminkertasesti kun avasin ton laatikon! Kengät sopi just hyvin jalkaan, olin käyny jo aikasemmin sovittelemassa oikeen koon Stockmannilla ja munkilla löysin huuto.netistä uutena just oman koon, ja säästin sen muutaman kympin, kun jos olisin tilannut jostain muualta. (joo, vertailin lähes kaikkien nettikauppojen hinnat :D) Karmaloopista olis saanu halvalla mustat Litat, mutta ne on tollaset kiiltäväpintaset, jota en halunnu. Tää kuosi näissä Litoissa Distressed leather, eli tollanen mattanen nahka, näyttää mun mielestä paremmalta kun noi kiiltävät ja ehkä on pikkasen arkisemmat. Jos noi Litat nyt voi arkiset olla : D.. Halusin kuitenkin, että noita tulis sitten kanssa käytettyä, niin otin mahdollisimman helpon sävyn just ihan sitä varten että noi olis vaivatonta yhdistää :).

Kävin sutimassa noilla vähän ulkona, mut pakko se on myöntää, että ei nää kelit ihan anna näille periks, kun pohja on ihan tasanen. KEVÄT TULE NYT NYTNYTNYT!
Jatkan torstai-iltaani komeiden miesten seurassa:


13 March 2013

Accidentally Blue

Hay! Tässä olis tän päivän asusettiä. Niinku varmaan huomaa ni mulla lipsahti hiusvärisekote pikkasen liikaa sinisen puolelle, vaikka olin varma et laitoin päähäni tosi, tosi kylmää liilaa.


Sukkasysteemit ja shortsit H&M, Paita Cubus, Bolero VILA, Pörröhattu Carlings


:D:D:D fok it


Home Sweet Home

Mörrrrrr. Sain hienon idean vältelläkseni isoa läjää matskun tehtäviä; hima-postaus!

Me ollaan asuttu tässä lokakuusta asti, eli about 5 kuukautta Eemelin kanssa. Oon oikeestaan hoitanu tän sisustuspuolen (oh really?!), ja aika paljon tulee miespuolisilta kavereilta kommenttia siitä, tyyliin "aha Eemeli on varmaan päättäny verhot" : D. Koska tää on meijän ensimmäinen oma koti niin meillä on suht vähän tavaraa täällä, kuitenki kaikki tarvittava löytyy. + Tykkään pitää kaiken ylimääräsen kaapeissa ja laatikoissa poissa silmistä, koska feng shui!

Tästä alkaa matka meijän kotikoloon eli jos on allerginen vaaleenpunaselle ja pitsille, niin ei kannata jatkaa alas rullaamista!

Olkkari, kämpän "sydän". Kaikki tapahtuu täällä oikeestaan, syöminen, hengailu, datailu, pelaaminen. Toi lampaantaljalla varustettu konetuoli on mun kuningastuoli. Ja JOO, meillä on ikuiset lanit käytännössä! : D
Lamppuina toimii tässä olkkari + keittiöosassa pari tollasta Ikean halpisversioo Vitan Silviasta. Noi oli aivan törkeen tuskalliset koota, (yli 60 osaa per lamppu)  noi jokanen tollanen vääntyny muoviläpyskä piti taitella erikseen ja laittaa kiinni ton runkoon : D.


Tykkään tosi paljon tosta hyllystä, ongelmana vaan on et mitä siihen laittais? Oon koittanu kerätä tohon vaan kaikenlaista kivaa valkosta stuffia, ettei näyttäis niin tyhjältä. Mm. Hajuvesipullot olis niin nättejä tossa, mut vois olla aika hölmöö sijottaa ne keskelle olkkaria.

Tolle riviera maisonin paketille tossa lipaston päällä ei oo muuta hyvää selitystä ku et se on hiton kiva paketti. Meil on vähän tälläsiä wtf asioita täällä, niinku lintuhäkki ja mm. risupallo:


:D:D Täl on kyllä joku deepimpi sisustuksellinen idea!!!1 --> ei ole :D.


Ruokapöytä, Löydettiin ikean löytöpisteestä valmiiks koottuna ja hyväkuntosena parilla kympillä! Sopii just kivasti meijän melko pieneen keittiötilaan. Ja joo, oon virittäny jo tollasen pentikin kranssin tohon odottelee pääsiäistä. Tossa ikkunalaudal on erillaisissa kehyksissä kuvia mm. Sulusta Ja Pavelista, musta ja eemelistä + siskosta ja veljestä, on siinä pari mun näpsäämää ylitaiteellista kuvaaki. Toi orkidea on kuolemassa, oon tosi tosi super huono pitämään kasveja hengissä ja oon joutunu sellaseen kasvikierteeseen et joudun melkeen joka kuukaus hommaa uuden kukan, koska kaikki kuolee heti. Tekokasvi ei oo vaihtoehto!

Pelihylly mikä kökkii telkkarin yläpuolella
Koska kaikkii kuitenki sikana kiinnostaa, niin tossa telkkarin ympäristössä pyörii osa meijän pelikonsoleista. Nyt siinä on PS1, Xbox360 ja NES. Toi TV-pöytä on mun tekemätön projekti, jota pitäis hioo, maalata ja vaihtaa vetimet :3. 

Telkkarikanava (mikä tos on kuvassaki on päällä) mitä pidän melkein kokoajan päällä kun vaan hengailen on arirang, mun ihan superlemppari kanava!! : D Elisiis  etelä-korealainen kanava mistä tulee korealaisia puheohjelmii, aasian uutisii, dokumentteja, draamasarjoja ja jotaki kpop/rock ohjelmia. Ei sillä et olisin fanaattisen kiinnostunu mm. koreasta, mut oon huomannu ton tosi viihdyttäväks kanavaks, kaikkeen on vähän sellanen eri näkökulma. + mm. uutisten kokkausosiossa tehään aasialaista ruokaa. On kyl vähän kummalista, en oo yhtään perillä mitä suomes tapahtuu, mut mm. tiiän et koreassa nostetaan tupakkaveroo ja korealaiset on niin hyvii ääntää englantii koska ne pitää paljon tärkeempänä ääntämistä ja kielioppii, kun sitä että osais vaan englanniks sanoo asiansa.


Sit päästäänki Kakkos-ja Ykköshuoneeeen. Tässä tapauksessa kakkonen on ykkönen (ha ha), missä me nukutaan.


Ei mitään ihmeellistä, paitsi et toi tuoli on eemelin tekemä! Se ei sovi yhtään tonne mut se on nii söpö ja sopiva yöpöydäks! Unisieppari on joku ihan halpis, suunnitelmissa on ostaa sellanen iso, mut toi saa syödä meijän pahat unet sillä aikaa kun löydetään sopiva.

Sitten ykköshuone, meijän varasto/vierashuone
Täl hetkellä täällä on pääasiassa Eetun roinaa mitä se on tuonu meille säilytetteäväks muuton tieltä, ja myytäväks. Mukana tositosi vanhoja Märklin junia, yhestä junan osasta saa jonku 50 euroa. Vanhoja posliiniastioita, postimerkkejä, kaikkee keräilytavaraa ja muutama ilmanpuhistinlaite : D ne on kyl suht hyvin tossa kulmassa piilossa mikä ei näy :). Tän huoneen vaatekaapeissa säilytän suurimpaa osaa mun vaatteista ja meikkaan usein tossa pöydällä ku siihen tulee niin mukavasti luonnonvaloa.

Teinipeili time!

 Eteisessä on aika tyhjää. Ainoo ehkä ihan kiinnostava asia on toi lamppu ja mun kenkäsysteemi. Puolet on kyllä kaapissa piilossa mut tossa noi mitä useimmiten käytän.
Ja vessa jatkaa röyhelölinjaa
Inhoon tota vessan lattiaa ja muutenki koko huonetta, se on niin huonossa kunnossa. Okei inhoon koko kämpän lattiaa/kuntoa muutenkin >: ( Mutta niin halpa tää on 63 neliön kämpäks että oon oppinu sietämään mm. edellisen asukkaan seinään tekemiä reikiä. : D Ekaks kyl olin ihan järkyttyny ku näin seinät täällä, ihanku tääl olis tapahtunu joku olis ammuskellu seiniin tai jotain. Onneks suurin osa on jo korjattu, mut silti.

Mutta joo tässäpä meijän lukaali oikeastaan, ei sen ihmeellisempi, mut silti meijän koti! : D